Pai da, cred k toata lumea are nevoie de prieteni, nu? Ati vazut si voi ca anumite chestie poti sa le vorbesti doar cu prietenii, adi , nu stiu, nici cu parintii parca nu poti sa discuti chiar deschis. Un prieten te asculta altfel, pe cand mama , deja parca o aud :”iar incepusi cu deasta? unde te crezi? nu iti mai dau bani o saptamana dk ma mai iei cu povesti din astea. m-ai zapacit de tot.

Iar cu baietii, lasa`ma k nu e timpu de asa cv” :-@ Adica, stai putin, ori e mama , ori ce e? sau tata : “nu te mai las la banchet! am cheltuit prea multi bani cu tine” . Domnule…la banchet nu te duci in fiecare zi, vorba lu varamea, prin banchet iti iei la revedere de la toti profesorii. Sincer , chiar imi vine sa plang cand stiu ca nu ma duc la banchet 🙁 . Bina ca e o perioada mai dificila pt noi, mai ales cu banii, dar ar putea sa faca un efort , nush . Stiu ca sunt suparati k am luat un 8 si un 7 , dar ce e cu asta? notele se rectifica:|. tot media aia e si tot la liceu ala intru:|.

In fine , ar trebuii sa nu imi mai pese, adica, daca ma cet cu ei si incerc sa le explic anumite lucruri , tot degeaba , ca tot ca ei fac si de parerea mea nu prea le pasa, tocmai deasta e bine sa ai pe cineva alaturi, macar sa ai cui sa ii povesteste, ca un coleg, sau un vecin nu da cu barfa la parinti, sau daca da cu barfa , da la amicii astia cu care discuta, ce treaba au ei cu parintii, nu? Well, daca tot venii vorba de prieteni, de banchet, de sfarsitu clasei a 8-a…ce ar fi sa ne gandim la vacanta de vara, la soare, la strand, la mare, la bichinei, la sutiene, la bronz, la orice , ce poate binedispune 😀 amuzant nu? 🙂 ) imi aduc aminte si acum de zilele la mare petrecute cu varamea (lorena) 🙂 ) cum ne mai uitam si noi dupa salvamarii aia 🙂 ) la un moment dat, ne intorceam la cort, si noi vorbeam de salvamari la cat de frumosi sunt, iar salvamarii erau la vreo 2 metrii de noi. Eu imi pirdusem vocea detot 🙂 ). Imi e chiar dor de mareee, imi e dor de tot timpu petrecut anul trecut cu prietenii, baietii frumosi si bronzati 🙂 ))ce apetisant, nu?:X Bine ca nu numai vara poti sa te distrezi 🙂 ) barem revelionu de anu asta a fost maxim :X si cati baieti au fost si acolo:)) waleooooo…bunaciuni tata , bunaciuni 🙂 ) imi e dor de papyyyy, de cioara nu mai spun , de el imi e dor in primu rand:))

amintiri…