Nu stii cum sa scapi de soareci? Lupta constanta cu rozatoarele nu a reusit? Cea mai fiabila, eficienta si mai sigura modalitate de a scapa de sobolani, soareci si alte rozatoare,  este  un aparat contra soareci. Lupta impotriva rozatoarelor  a existat de-a lungul istoriei existentei lor. Cea mai veche metoda de lupta este cea biologica, cu alte cuvinte, cu ajutorul unei pisici. Ea poate prinde cateva exemplare, dar nu poti scapa complet de soareci si sobolani cu ajutorul unei pisici. Sobolanii sunt animale agresive si de multe ori pisicile se tem de ei.

Poti incerca sa  scapi de soarecii din casa  cu ajutorul substantelor chimice. Aceasta este o metoda eficienta uneori, dar are dezavantaje, deoarece, momelile pot fi consumate de animalele de companie.  Daca se produce decesul, procesul de descompunere este insotit de un miros foarte neplacut, iar sursa poate fi foarte greu de gasit. Capcanele mecanice pentru sobolan pot ajuta la capturarea unei perechi de sobolani, dar daca te deranjeaza in numar mare de exemplare, atunci aceasta nu este cea mai buna metoda. Metoda cea mai optima si eficienta de control, este  aparatul contra soareci .

Cum functioneaza un dispozitiv cu ultrasunete contra rozatoarelor

Indepartarea sobolanilor, a soarecilor si a altor rozatoare folosind  aparatele cu ultrasunete,  este o metoda relativ noua. Eficacitatea sa a fost evaluata nu numai de proprietarii de case private, ci, si de proprietarii de spatii industriale cu zone imense.

Oamenii de stiinta au observat ca rozatoarele reactioneaza dureros la ultrasunetele de inalta frecventa. Aparatele contra soareci provoaca panica in randul acestora, dand o stare de teroare si chiar dureri fizice. Acesta este principiul de actionare a aparatului contra soareci.

Aparatul contra soareci electronic – Acest dispozitiv mic contra rozatoarelor,  functioneaza cu curent alternativ sau baterii, in interiorul lui existand un generator care emite sunete aplicabile in mod ciudat rozatoarelor. Sensizand pericolul, sobolanii si soarecii incearca sa paraseasca teritoriul, care a devenit ostil fata de ei.

Aparatul contra soareci  functioneaza pe o anumita zona, si daca doresti sa scapi de toate  rozatoarele, alege un model a carui capacitate corespunde zonei in care doresti sa duci lupta impotriva rozatoarelor. Actiunea unui aparat electronic contra soarecilor, nu afecteaza in nici un fel starea oamenilor si a animalelor de companie. Undele ultrasonice pe care le emite generatorul,  sunt auzite doar de rozatoare.

Este demn de remarcat faptul ca dispozitivul  modern pentru soareci si sobolani isi poate schimba automat frecventa undelor radiale, astfel incat sa nu provoace dependenta  acestora. Utilizarea unui repeller electronic timp de doua saptamani da un rezultat de 100%, scapand astfel de sobolani si soareci. In sortimentele magazinului online se gasesc numai dispozitive moderne, de inalta calitate, accesibile si dovedite, pentru combaterea rozatoarelor mici, dar foarte daunatoare.

Aparat contra soareci