Hello Hello .. in sfarsit si eu acasa, dar sa nu ma bucur prea mult ca pentru ca voi face o vizita la spital cat de curand iar. Sper sa nu ajung si la 9 din greseala. Multumesc tuturor de urari.

Am disparut din peisaj asa foarte brusc, dar si eu am fost luata prin surprindere foarte repede cu o anemie foarte severa si numai aveam putere sa tin nici ochii deschisi. Asa ca timp de 4 zile pot sa zic ca am dormit si mancat ca niciodata, cat am stat in spital, efectiv de plictiseala. Si acasa mi se intampla cateodata chestia asta, de plictiseala mananc si dorm :)) doar ca, in ultima vreme nu prea am mai avut timp nici de plictiseala, deci nici nu prea am mai dormit si nici mancat, de asta sunt constienta.

Si care sunteti din Bucuresti, miercuri va astept cu banane, portocale si bani pe la mine =)) sper sa numai pierd mult timp nici pe acolo ca atunci sigur dau in nebunie.

A fost oarecum haios stand acolo, cu niste babuse, dragute pot sa zic. Am abordat subiecte chiar foarte interesante, sex, dragoste, viata, morti.. iar eu chicotind pe sub patura si mirandu-ma cat dor pot sa duca ele de sex =))

Oricum altceva inafara sa mananc si sa dorm nu am facut, mi-a prins bine ca m-am odihnit oarecum. Dar imediat o iau de la inceput 😛

Cateva cuvinte