Mai toata lumea,dupa o saptamana de munca,asteapta weekend-ul care tine 2 zile si in care ar trebui ca omul sa se relaxeze petrecand.

Eu weekend-ul asta sincer nu stiu ce sa fac tinand cont ca mai este 1 zi si din ziua asta cateva ore:(.Ma gandeam ca maine sa ma duc la Iasi la Tunning cars dar din lipsa de “fonduri” nu cred ca ma mai duc :(.
Voi vedea eu ce o sa fac maine dar sper sa petrec un pic ca sa ma mai relaxez si eu dupa stresul avut in acesta saptamana.Am mare nevoie de o relaxare numai sa nu tina prea mult ca apoi nu mai sunt bun de nimic :).

De ce toata lumea cand aude cuvantul weekend se gandeste la relaxare,petrecere,plimbari etc.?Va-ti pus vreodata aceasta intrebare?Eu mi-am pus aceasta intrebare de multe ori si nu am gasit nici un raspuns decat niste presupuneri:
1.Din cauza ca in zilele acelea multa lume nu prea lucreaza si are timp sa faca ce vor si cum stie romanul sa se distreze mai bine daca nu petrecand?:D
2.Pentru ca e sfarsit de saptamana si lumea vrea sa intre in noua saptamana cu mintea limpede si pregatiti pentru o saptamana obositoare si solicitanta.
3.Pentru ca asa vrea luema ca la sfarsit de saptamana sa petreaca.

Acestea sunt cele 3 presupuneri alea mele nu prea logice dar na sunt ale mele:)).

Voi la ce va ganditi cand auziti cuvantul weekend?Merita sa petrecem 2 zile la maxim si apoi sa nu fim buni de munca prima zi din saptamana?

Ce inseamna pentru voi weekend-ul?