It’s just another HAPPY Monday

Celor mai multi dintre noi, ziua de luni ni se pare una dintre cele mai putin asteptate zile ale saptamanii…The Bangles au transformat acest feeling pentru ziua de luni intr-un cantec celebru (Manic Monday, o melodie mai veche decat mama mea).

Dar am rezonat de foarte multe ori cu versurile acestui song… Pana cand am inteles ca: 1. ziua de luni este o zi – si atat, in sine nu are nicio semnificatie si 2. zilele de luni sunt a saptea parte din viata noastra – destul de mult, nu crezi?, pentru a le trimite la “cosul de gunoi” al emotiilor negative…
am ales sa o numesc HAPPY MONDAY si sa o transform intr-o “ancora” pentru starea de bine, dincolo de orice motiv, scuza, semnificatie, parere, aparenta, evidenta…

(o ancora este, in programarea neuro-lingvistica, o modalitate de a retine si a rechema o anumita stare, prin cuvinte sau expresii).

imi plac zilele de luni… imi plac deopotriva toate momentele altor zile in care depasesc granita unei stari proaste aducand in prezent magia cuvintelor HAPPY MONDAY.

happy Monday