La un an si ceva de la deschidere si vreo 30 si mai multi de la inaugurarea primului Hard Rock Cafe din lume, am ajuns si noi sa “vedem cum e”. Ne-au dus acolo Andrei si Diana, very good friends with an appetite for yummyness, ca si noi 🙂 .

Cum a fost? Fain, dupa cum am tras noi concluzia la sfarsit: dinner and a show, and fireworks and Bon Jovi (and a pin! as adauga eu).

Dinner: Foarte mult si foarte bun (ne-am rasfatat cu niste portii monstruoase de salata, burgeri si deep fried stuff foarte nenorocite pentru dieta pentru mare pe care “cica” o tin)

Show: Ceva prezentare de moda a magazinului Time Out cu niste hainute dragutele foc pentru zi si unele mai cah pentru seara (kitsch would be the word). S-au plimbat printre noi niste modele si niste modei si ne-au aratat design vestimentar. Cute.

Mai tarziu putin pe lac cineva a dat cu artificii, foarte frumoase si au si durat cateva minute bune. Nu am idee cine le-a comandat si pentru ce anume, noua ne-a facut placere sa le privim.

Tot in contextul “paradei de moda” ne-au prezentat tricourile cu semnaturi Bon Jovi, Shakira si Green Day disponibile de cumparat la Rock Shop. Aici le-am luat-o inainte: am tricoul cu Bon Jovi din ianuarie, de cand a aparut (multumesc Ove, Miruna, Lucian!). S-au mai plimbat deci niste domnisoare si domnisori sa ni le arate si pe acelea pe muzica de…Bon Jovi si Green Day, of course.

La plecare ne-am zgait stanga dreapta sa vedem si noi ce au expus prin restaurant (statusem afara pana atunci) si am descoperit cu incantare una bucata ochelari de soare ai lui Michael Jackson, o jacheta a sus numitului, poze cu autograf de la o gramada de staruri rock si haine tot de la starurile amintite. In Rock SHop, cam saracacios as spune eu, aveau doar multe feluri de tricouri, cateva pinuri si brelocuri. Mi-am luat si eu pin, ca nu se putea altfel si am admirat si blugii Shakirei, expusi, dar care nu erau de vanzare. Bummer.

Ca si epilog, as spune ca fu tare fain (no pun intended!!!), atmosfera placuta si prietenoasa, muzica exact pe gustul meu, servire impecabila si portii monstruoase (pe masura la pret, ce-i drept) si suveniruri la sfarsit. Un fel de mini vacanta, ce mai! Foarte placut, asa ca probabil vom reveni, dar la ziua de salariu ca nu prea merge vizitat foarte des daca n-ai si veniturile rock-star-urilor expuse acolo. Si, oricum, te faci cat usa 🙂

Enjoy!

Hard Rock Cafe