I need to get some f***ing friends. 

Cah, cah si iar cah!

Filmul asta…nu si-a meritat cu siguranta banii dati la cinema. Chiar daca era oferta speciala la Starplex. Nu merita nici 7 lei cat e inchirierea dvd-ului. De fapt, nu merita nicio vizionare din partea mea.

Am fost cu asteptari destul de mari la film, aducandu-mi-l aminte pe Paul Rudd din Friends, haios, decent, tipicar. Asa il veti gasi si aici, mai putin haios. Pentru ca incercarile sale de umor sunt de la patetic in jos. Adica, simti ca in scenariu o replica ar trebui sa te amuze, dar felul in care el o spune te face sa iti piara cheful. La fel si John Favreau (tot un fost personaj Friends, prietenul bogat al Monicai care se apuca de wrestling) care nu numai ca nu te face sa razi, dar te enerveaza la culme.

Despre ce e vorba? O poveste care promitea ceva: Peter Klaven, un agent imobiliar de success (inainte de criza, cred) decide sa se casatoreasca dar, la o privire in detaliu, descopera ca nu are niciun prieten suficient de bun pentru a-l ruga sa-I fie cavaler de onoare. Astfel, el pleaca in cautarea “prietenului perfect” care sa ii inmaneze verighetele in “momentul adevarului”.  Dupa ce da de toti ciudatii si de tipii gay care isi cautau un partener de alt “tip”, il gaseste in final pe Sydney Fife, burlacul convins care ii prezinta viata de barbat singur asa cum n-a cunoscut-o niciodata.Se pare ca testosteronul din plin te face sa nu cureti dupa cainele tau (o gluma pe cat de repetitiva, pe atat de idioata din punctul meu de vedere), sa ai un colt menit masturbarii si sa nu primesti femei in casa (pardon, barlog). Ah, si sa folosesti f**k la fiecare 2 cuvinte. Ma rog.

Un highlight al filmului este Jason Segel, in rolul mult-cautatului “best friend”, care, pe cat posibil, iti aduce cate un zambet fugar pe buze, desi am senzatia ca barbatii sunt mult mai usor de “atins” cu acest gen de umor decat femeile, carora teoretic  le fusese menit filmul, catalogat ca fiind “chick flick”. In rest, o actiune de toata jena, joc actoricesc mediocru si nervi facuti pentru banii aruncati pe biletele la film. Oricum, dupa “Knocked Up” si filmul de fata m-am invatat sa ocolesc filmele cu Paul Rudd. Clar.

Cum de i-am dat 5? Si eu ma intreb. Poate pentru cateva moment de ras si pentru speech-ul de la petrecerea de logodna. O idée care avea toate sansele sa de un film placut si amuzant care a degenerate intr-o porcarie care te face sa-ti dai palme. Ca o concluzie, e evident ca nu merita sa va pierdeti timpul cu filmul asta, pentru ca pentru mine au fost 2 ore din viata pe care nu mai am cum sa le recuperez. Parerea mea.

I Love You, Man!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *