De cateva zile, de cand totul intre noi merge atat de bine, am inceput sa vad lucrurile in cu totul alta lumina. Cred ca nu am mai fost atat de optimista si de increzatoare de foarte mult timp (si sper sa va molipsesc si pe voi 🙂 ).

Intr-o pauza de cafea azi, ma gandeam care este de fapt cheia unei relatii fericite. Sau, mai exact, care sunt acele lucruri pe care nu trebuie sa le faci pentru a nu-ti face mai mult rau nici tie si nici relatiei tale de cuplu. Nu vreau sa generalizez, pentru ca fiecare relatie in parte este o poveste diferita si speciala in acelasi timp, exact prin modul in care cei doi aleg sa o traiasca.

Ma gandeam la ceea ce mi s-a intamplat pana acum si am ajuns la o concluzie: dramele care se intampla intr-un cuplu incep, de fapt, din mintea noastra, ajungand apoi sa ne chinuie atat sufletul, cat si relatia in sine.

Daca am reusi sa comunicam mai usor cu cel de langa noi, sa ii spunem sincer ce ne macina, ce ne intristeaza, ce ne face geloase, probabil ca am gasi mult mai usor o rezolvare, decat incercand sa urzim de unele singure planuri care, in final, se dovedesc a fi mult mai daunatoare relatiei. Cred ca depinde in mare masura de noi sa fim fericite. Totul este sa ne “permitem” acest lucru!

Iar eu azi mi-am dat seama ca fericirea chiar nu e scumpa si ar trebui sa ne permitem acest “lux” in fiecare zi!

Lasa-te sa fii fericit !!