Urasc oamenii care au impresia ca detin controlul asupra ceva ce apartine de domeniul public. A trecut frate perioada in care puteai sa inchiriezi un loc de parcare. Da, atunci si eu m-as fi enervat daca tragea cineva pe unul din locurile mele, dar acum fiecare parcheaza unde gaseste loc.

Sunt unii care cumva te blocheaza daca tragi pe “locul lor”. Ieri am patit asta si cumva a parcat ostentativ asa, gagiul, la cativa centimetri de masina mea, de cuiul de remorcare. Daca eram taran si dadeam inapoi in portiera lui? Si-asa era un vecin de-al meu care cand am claxonat in speranta ca poate coboara sclavu sa isi mute masina vroia sa ii dea vreo 2 peste cap pt ca si pe el il blocase de multiple ori.

Bineinteles ca nu a coborat, si vecinul ala se enerva din ce in ce mai tare, ca si cum el era ceva blocat. A oferit solutia : cateva X-uri cu cheia pe caroserie si sigur coboara. Nu-s genu. Vroiam doar sa ii ridic stergatoarele, sa inteleaga macar ca a deranjat, am avut nevoie de masina. Nasol ca nu se puteau ridica. Si partea si mai stupida e ca existau multe locuri de parcare in jur, unde putea parca fara sa deranjeze.

Dar nu. Hai sa parcam asa, blocam 2 masini, ca asta e locul meu de parcare. Nu dovedesti decat ca esti un taran prost. Cu masina. M-am mai certat eu odata cu cineva care imi spunea ca e locul lui de parcare, ca daca mai parchez acolo imi ridica stergatoarele sau imi zgarie masina. Credeam ca il ucid in bataie. Nu fiti tarani, e o tara libera. Fiecare parcheaza unde gaseste loc. Nu ti-ai cumparat parcare si o menajezi cum vrei tu. Sclavule.

Nu ma bloca !