Fusei la expozitia felina din acest weekend de la Sala Palatului. Pisici venite de prin toata lumea, frumoase foc si de cele mai felurite rase. De fapt, exagerez: era plin de British Shorthair (alea tigrate de la Whiskas si nu numai) si persane, dar multe alte rase nu prea am vazut. Organizare, canci: 6 ron biletul, pentru care primeai o baie de multime si ocazia sa vezi cate un varf de urechiusa de pisica adormita de prin fiecare cusca. Mi-era tare mila de ele, saracutele, sedate cel mai probabil (refuz sa cred ca s-ar putea dormi in agitatia si vacarmul ala, chiar si daca esti pisica), cu un milion de ochi atintiti spre ele si in custi suficient de jos puse incat cei mai norocosi isi puteau strecura degetele pentru a le mangaia.

Din pacate, inca nu m-am lamurit pentru cine exact era aceasta expozitie. Pentru matze, sigur nu, dat fiind ca numai placut nu poate fi sa te expuna cineva cu orele intr-o cusca ce nu seamana deloc cu “acasa”. Pentru expozanti, poate, desi ma indoiesc ca la romani exista acela “cult” al cumparatului de animale de rasa pura, la cateva sute de euro cel putin, cand sunt atatea “homeless”, pe gratis, la indemana oricui. Poate cel mult pentru pisicutele de adoptat, frumoase si pufoase, adormite si ele, dar pe care eu una nu puteam sa le iau acasa desi as fi vruuut .

Cativa producatori de hrana si accesorii de pisici, cu putina marfa la vedere si preturi intr-adevar mai mici decat la pet shop. Poate ei si-au facut ceva vanzare. De remarcat noua litiera automata, care, desi la un pret destul de piperat (390 de euro) promite igiena la maxim si taie din program eternul “schimbat de nisip.

Per total, o experienta placuta si nu prea, cu siguranta o organizare decenta (am stat vreun sfert de ora la coada, afara) fara calcat in picioare ca sa vezi o coditza de matza si cu ceva mai multe produse si puisori pentru iubitorii de feline ar fi facut o mare diferenta. Dar pentru asta, mai avem ceva de asteptat.

Pisi pisi piiissiiii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *