Stiu ca a trecut mai mult timp de cand nu am mai scris pe blog, dar asta se datoreaza si faptului ca timpul este redus si este foarte mult de invatat. Numai cand ma gandesc ca peste o sapt incep tezele si sincer, imi este chiar frica, mai ales la matematica ca nu prea stiu mare lucru. Important este sa am noroc sa imi pice subiecte usoare ca la cata matematica stiu…:)) nu cred k iau mai mult de 9 :-j.

Oricum deabia astept sa se termine anu asta , ca prea multa bataie de cap mi-a dat generala asta, iar pe profesori, deja nu ii mai sufar, mai ales ca fac diferente intre elevi si macar ar trebui sa isi dea seama k nu e bine ce fac. Macar sa se comporte cu toti la fel, mi se pare cel mai corect.

Stiu ca o sa imi fie greu sa ma acomodez cu liceul, dar e mai bine, cunosc alte persoane si probabil o sa fie si profesorii mai de treaba.

Desi urasc eu generala in momentu de fata, am impresia ca o sa imi fie foarte dor de ea 🙂 ). O sa imi lipseasca orele cu profu` de fizica, dar mai ales cele cu profa` de franceza :X. E hai! sa nu incep sa plang acum 🙂 ) ca la liceu o sa imi placa mai mult ca in generala, sunt absolut sigura de asta! 😀 Oricum, gandu` ma duce departe, undeva sus, undeva unde sper sa ma vad eu candva, asta numai daca invat si pun si suflet in ceea ce invat…! bine , dar asta mai greu, ca nu stiu daca ii place la careva sa invete:-?? Acum serios, tie iti place sa inveti? eu cred ca nu , dar ca sa ajungi undeva sus trebuie sa sti si carte, ca nu te baga nimeni in seama asa 🙂 De fapt, daca ai noroc sa fi prost si printr`o minune sa faci rost de un job fara sa sti nimic si fara sa ai habar de ceva, e mare lucru 🙂 )

Si ma scap si de anu asta…!